Υπηρεσίες

Ηλεκτρονική προώθηση αναλύσεων 

 

Η synastria.gr κάνοντας πιο προσιτή την γνώση της αστρολογίας δραστηριοποιείται στη ηλεκτρονική προώθηση αναλύσεων μέσα από τα πλέον σύγχρονα προγράμματα.

Περιγράφουμε στις ενότητες που ακολουθούν απλές έννοιες που θα βοηθήσουν στην κατανόηση σας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αυτής της αρχαίας επιστήμης.

Για όλα τα θέματα που αναγράφονται εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε ηλεκτρονικά να κάνετε μια παραγγελία και σε λίγες ημέρες θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς μια λεπτομερής τυπωμένη ανάλυση με αντικαταβολή.

 

 Tags: αστρολογικές αναλύσεις, προβλέψεις, ζώδια, γενέθλιο - μηνιαίο - ετήσιο - παιδικό ωροσκόπιο, αναλύσεις υγείας, συναστρία, γενέθλιος χάρτης. 

cart

Προσωπικός Γενέθλιος Χάρτης


 

Κατά την στιγμή της γέννησης μας μέσα σ' ένα νοητό κύκλο κατανέμονται οι 12 οίκοι μέσα στα 12 γνωστά ζώδια και μέσα σε αυτόν τον κύκλο οι 10 πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος καταλαμβάνουν την πραγματική τους θέση σε σχέση με την γη και συνεπώς με εμάς. Αυτή η εικόνα είναι ο προσωπικός μας γενέθλιος χάρτης.

Περισσότερα...

cart

 Τι είναι Συναστρία; 

Η συναστρία είναι μια μέθοδος της Αστρολογίας που σας βοηθάει να διαπιστώσετε αν έχετε κάνει σωστή επιλογή ενός συντρόφου αν πρόκειται για τα συναισθηματικά σας ή ενός συνεργάτη αν πρόκειται για τα επαγγελματικά σας. Σας δείχνει αν ταιριάζετε πραγματικά με τον σύντροφο σας ή το συνεργάτη σας, τι πρέπει να κάνετε για να κυλήσει όμορφα η σχέση σας, ποιοί

Περισσότερα...

cart

Πιστεύετε στις προηγούμενες ζωές;

 


Αυτό το αιώνιο κομμάτι μέσα μας, το πνεύμα, επαναγεννάται στη γη και εμπλουτίζει την ύπαρξη του με εμπειρίες και σοφία.

Ένα κομμάτι της σύγχρονης αστρολογίας ασχολείται με την φιλοσοφία των προηγούμενων ζωών.

Κάθε μας ζωή είναι και ένα σχολείο με συγκεκριμένα μαθήματα, βιώματα, εμπειρίες.

Περισσότερα...

cart

Τί είναι το Παιδικό Ωροσκόπιο; 

 

 

Αυτή η αστρολογική ανάλυση έχει σχεδιαστεί ως ένας χρήσιμος οδηγός για τους γονείς και το παιδί που μεγαλώνουν. Μέσα από τα προσωπικά αστρολογικά δεδομένα του παιδιού μπορούν ν' αντληθούν πολλές πληροφορίες που αποτελούν ένα σημαντικό βοήθημα ανάπτυξης και διαπαιδαγώγησης.

Περισσότερα...

cart

Τι είναι το Μηνιαίο Ωροσκόπιο; 

 

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο ή αλλιώς Σεληνιακή Επιστροφή είναι μία αστρολογική ανάλυση που ισχύει για έναν μήνα. Υπολογίζεται η ακριβής θέση της Σελήνης που κατείχε κατά την ώρα της γέννησης σας στο γενέθλιο χάρτη. Αυτό το γεγονός συμβαίνει κάθε 28 ημέρες που έχουμε και ένα πλήρη κύκλο της Σελήνης μέσα στο ζωδιακό.

Περισσότερα...

Τι είναι το Ετήσιο Ωροσκόπιο;

 

Το ετήσιο ωροσκόπιο ή αλλιώς Ηλιακή Επιστροφή είναι μία αστρολογική ανάλυση που ισχύει για ένα ολόκληρο έτος. Υπολογίζεται η ακριβής θέση του Ήλιου που κατείχε κατά την ώρα της γέννησης σας στο γενέθλιο χάρτη. Αυτό το γεγονός συμβαίνει κάθε χρόνο που έχουμε και ένα πλήρη κύκλο του Ήλιου μέσα στο ζωδιακό.

Περισσότερα...

cart

Αστρολογική ανάλυση με εναλλακτικές θεραπείες

 

Αυτή η αστρολογική ανάλυση είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν ν' ασχοληθούν ενεργά με την αυτοβελτίωση τους.

Περισσότερα...