Η απέραντη δύναμη της Αριθμολογίας

Η Αριθμολογία μελετά το συμβολισμό των αριθμών και χρησιμοποιείται, για να ερμηνεύσει την προσωπικότητα, αλλά και τις σχέσεις μας. Αντιπροσωπεύει ένα σύνολο επαναλαμβανόμενων και αποδείξιμων νόμων.

Πεπρωμένο

Μάθε τι σου επιφυλάσσει

Προσωπικότητα

Ανακάλυψε τον εαυτό σου

Η αριθμολογία σας βοηθάει

Η αριθμολογία χρησιμοποιείται, για να ανακαλυφθούν κρυφές έννοιες του κόσμου. Ωστόσο, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν την αριθμολογία παρόμοια με την αστρολογία, για να γνωρίσουν τον εαυτό τους και για πρόβλεψη του μέλλοντος.

1
Προβλέψεις ανα εβδομάδα
1
Αριθμολόγοι στην ομάδα μας
1
Χρόνια εμπειρίας

Οι υπηρεσιες μασ

Θα σας εξηγήσουμε τι σημαίνει ο κάθε αριθμός

Πεπρωμένου

Περιγράφει τα χαρακτηριστικά μας, το ποιοι είμαστε καθώς και τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις και τα μαθήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας.

Προσωπικότητας

Προκύπτει από όλα τα γράμματα, που περιέχει το πλήρες ονοματεπώνυμό μας και έχει να κάνει με την εικόνα που παρουσιάζουμε στους άλλους.

Έκφρασης

Προκύπτει από τα σύμφωνα του πλήρους ονοματεπωνύμου μας και συμβολίζει τις ευκαιρίες, που έχουμε στη διάθεσή μας.

Ψυχής

Προέρχεται από τα φωνήεντα του πλήρους ονοματεπωνύμου μας και συμβολίζει τον εσωτερικό μας εαυτό.

Σχετικα με την Αριθμολογια

Η Αριθμολογία μελετά το συμβολισμό των αριθμών και χρησιμοποιείται, για να ερμηνεύσει την προσωπικότητα, αλλά και τις σχέσεις μας. Αντιπροσωπεύει ένα σύνολο επαναλαμβανόμενων και αποδείξιμων νόμων.

Στη σύγχρονη εποχή, η αριθμολογία χωρίζεται σε τρία μέρη:

  1. Αριθμολογία, δηλαδή η ανάλυση του χαρακτήρα ενός ανθρώπου,
  2. Αριθμοσοφία, η δυναμική των αριθμών και η συμβολική τους,
  3. Αριθμομαντεία, μαντεία και πρόβλεψη.

Όσο για τη ιστορία της αριθμολογίας, μερικά από τα πρώτα αρχεία αριθμολογίας εμφανίστηκαν στην αρχαία Αίγυπτο και τη Βαβυλώνα μαζί με την Κίνα, τη Ρώμη, την Ιαπωνία και την Ελλάδα. Ωστόσο, πατέρας της αριθμολογίας θεωρείται ο Έλληνας φιλόσοφος, Πυθαγόρας. Ο Πυθαγόρας πίστευε ότι ο κόσμος χτίστηκε πάνω στη δύναμη των αριθμών και ότι όλα μπορεί να μεταφραστούν σε αριθμητική μορφή, συνήθως σε μονοψήφια. Η ιδέα της εκχώρησης αριθμητικών τιμών στα γράμματα είναι γνωστή ως Πυθαγόρειο Σύστημα Αριθμών και χρησιμοποιείται στη σύγχρονη αριθμολογία.

Αυτό το σύστημα αριθμολογίας χρησιμοποιείται ακόμα, σε μια προσπάθεια να ανακαλυφθούν κρυφές έννοιες του κόσμου. Ωστόσο, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν την αριθμολογία παρόμοια με την αστρολογία, για να γνωρίσουν τον εαυτό τους και για πρόβλεψη του μέλλοντος.

Μέσα από την Αριθμολογία, μπορούμε να λάβουμε πολλές απαντήσεις, αλλά και ερμηνείες, τόσο για την Προσωπικότητά μας, όσο και για την Ψυχή και την Έκφρασή μας.

Ένα πορτραίτο αριθμολογίας αποτελείται από έξι αριθμούς: τρεις αριθμοί υπολογίζονται από την ακριβή ημερομηνία γέννησης (γενέθλιος αριθμός, αριθμός πορείας  ζωής, αριθμός ωριμότητας) και τρεις αριθμούς, που προκύπτουν από τα γράμματα του ονόματός μας (αριθμός ψυχής, αριθμός προσωπικότητας και αριθμός πεπρωμένου).

Σημαντικότερος εξ αυτών, ο Αριθμός Πεπρωμένου. Αυτός προκύπτει από την ημερομηνία της γέννησης και περιγράφει τη φύση της πορείας μας, το δρόμο που ακολουθούμε. Περιγράφει τα χαρακτηριστικά μας και το ποιοι είμαστε, όταν γεννιόμαστε, καθώς και τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις και τα μαθήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε, στη διάρκεια αυτής της ζωής.

Ο αριθμός Προσωπικότητας προκύπτει από όλα τα γράμματα, που περιέχει το πλήρες ονοματεπώνυμό μας και να κάνει με την εικόνα που παρουσιάζουμε στους άλλους. Επηρεάζει τα χαρακτηριστικά που προβάλλουμε και δείχνει πώς, πιθανώς, μας βλέπουν οι άλλοι πριν να μας γνωρίσουν καλά.

Ο αριθμός Έκφρασης προκύπτει από τα σύμφωνα του πλήρους ονοματεπωνύμου μας και συμβολίζει τις ευκαιρίες, που έχουμε στη διάθεσή μας. Αποκαλύπτει τους εσωτερικούς μας στόχους, το άτομο, που θέλουμε να γίνουμε και τα ταλέντα, τις ικανότητες και τις αδυναμίες, που είχαμε από τη στιγμή που γεννηθήκαμε.

Ο αριθμός Ψυχής προέρχεται από τα φωνήεντα του πλήρους ονοματεπωνύμου μας και συμβολίζει τον εσωτερικό μας εαυτό. Δείχνει τα αληθινά μας κίνητρα, τις εσωτερικές μας επιθυμίες, τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειες. Αποκαλύπτει τη γενική πρόθεση, πίσω από πολλές από τις πράξεις μας και επηρεάζει δραματικά τις επιλογές, που κάνουμε στη ζωή.

Ακολουθώντας τις αρχές της Αριθμολογίας του Πυθαγόρα, βρες τον αριθμό πεπρωμένου σου, αλλά και των προσώπων που σε ενδιαφέρουν, και μάθε από την ημερομηνία γέννησης ότι αναζητάς.

Πατήστε εδώ για μια δωρεάν πρόγνωση!

δωρεαν προβλεψη

Αριθμολογία

Εισάγετε την ημερομηνία γέννησης και λάβετε μια δωρεάν πρόβλεψη